XL Врана

XL Врана
XL Врана е състезание от календара на XLkmrun, което се организира от 5kmrun. Състезанието се провежда на територията на Царски дворец Врана в края на София. Това е състезанието с най-ниска трудност от веригата XLkmrun и поради тази причина се използва от мнозина като първи опит за бягане на по-дълга дистанция. Разстоянието от Орлов мост в София до Врана е около 15 км. Има връзка с градски транспорт чрез А5, А7 и А505 (тази линия работи само през уикенда и не през цялата година).

Трасе

Трасето на XL Врана представлява една обиколка с дължина около 5км. Бягането е върху трайно изградени алеи: почвен път и асфалт. Участниците имат избор дали да бягат една, две или три обиколки – къса, средна и дълга дистанция. Трасето преминава през най-забележителните места в парка и разбира се покрай Двореца.

Организатор

XL Врана е част от веригата състезания XLkmrun, организирани от 5kmrun.

Резултати:

5kmrun
Резултати от XL Врана 2022

Резултати от XL Врана 2022

Начало > Организатори > 5kmrun > XL Врана > Резултати 2022На 5 юни 2022 се проведе юнския старт от XLkmrun календара от състезания, организирани от 5kmrun. Домакин на състезанието бе парк Врана, а дистанциите отново три - къса, средна и дълга. Следващите...

Резултати от XL Врана 2021

Резултати от XL Врана 2021

Начало > Организатори > 5kmrun > XL Врана > Резултати 2021На 13 юни 2021 се проведе XLkmrun Врана. Както подсказва името състезанието се провежда в парк Врана, който се намира в крайните райони на София. Една обиколка на трасето е около 5 км, а...

Вижте още

Резултати от Misionis Trail 2022

Резултати от Misionis Trail 2022

Misionis trail е състезание по планинско бягане в района на град Търговище и един от стоте национални туристически обекта – крепостта Мисионис.

Резултати от XL Бонсови поляни 2022

Резултати от XL Бонсови поляни 2022

На 13 ноември 2022 се проведе предпоследния за годината старт от XLkmrun календара на 5kmrun. Състезанието събра голям брой участници в района на Бонсови поляни, Люлин планина.